Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ποιοί είμαστε

Χρήστος Λάπας
chef & editor
James Καντιμοίρης
mixologist/sp.consultant
Ισμήνη Παπαδάκη
editor
Στ. Καραγαβριηλίδης
sommelier
Μ. Τσομπανοπούλου
τεχνολόγος τροφίμων
Γιάννης Ελενίτσας
τεχνολόγος γεωπόνος
Παναγιώτης Πότσου
barista
Μαρία Σουλούνη
διατροφολόγος
Ντέμη Μενεξή
τεχνολόγος τροφίμων
Σουζάνα Ιωακειμίδου
διατροφολόγος

Ποιοίείμαστε

ΠΡΟΦΙΛ
Η ηλεκτρονική γαστρονομική εφημερίδα Rodos Food News ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Δεκέμβριο του 2014 και βασίστηκε στην ίδια φιλοσοφία με την Cretan Food News η οποία λειτουργεί από τις αρχές του 2013 και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κρήτης.
Η λειτουργία της εφημερίδας βασίζεται στην καθημερινή ενημέρωση για τα γαστρονομικά νέα στην Ρόδο, στα Δωδεκάνησα αλλά στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ο αναγνώστης μπορεί να πληροφορηθεί μέσα από τα άρθρα, τις συνεντεύξεις και τις συνταγές των εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της γαστρονομίας, αλλά και σε τακτά χρονικά διαστήματα στην διάρκεια της ημέρας μέσω της στήλης «τελευταία νέα».  
Η Rodos Food News δίνει τη δυνατότητα σε πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων να έχουν έναν εξειδικευμένο χώρο ολοκληρωμένης διαφημιστικής προβολής.  Προτείνει στους αναγνώστες της, επιχειρήσεις και καταστήματα τροφίμων, πρώτων υλών, βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, χώρων εστίασης και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς επίσης και ένα εύρος δελεαστικών προσφορών.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Σκοπός μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών μας, η προώθηση των προϊόντων και επιχειρήσεων, η προβολή της Δωδεκανησιακής παραδοσιακής και ελληνικής γαστρονομίας αλλά και ο εκσυγχρονισμός αυτής.