Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Μακαρονοσαλάτα με βίδες, αβοκάντο και τοματίνια

Μακαρονοσαλάτα με βίδες, αβοκάντο και τοματίνια

Συνταγή: Χρήστος Ι. Λάπας
Χρόνος Προετοιμασίας: 20'
Βαθμός Δυσκολίας: 1

Μία συνταγή που προτείνει στους επισκέπτες της, η Rodos Food News.

Υλικά για 4 άτομα

  • 400γρ. βίδες
  • 200γρ. τομάτινια κομμένα στη μέση
  • 250γρ. αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
  • 50ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό και όταν είναι έτοιμες τις κρυώνουμε σε τρεχούμενο νερό. Τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με το ελαιόλαδο και τις ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα τοματίνια, τα κυβάκια αβοκάντο, τις πιπεριές Φλωρίνης και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και εάν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον αλάτι. Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα κρύα.