Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Μανιτάρι πόρτο μπέλλο γεμιστό με τομάτες και μοτσαρέλα

Μανιτάρι πόρτο μπέλλο γεμιστό με τομάτες και μοτσαρέλα

Συνταγή: Χρήστος Ι. Λάπας
Χρόνος Προετοιμασίας: 30'
Βαθμός Δυσκολίας: 2

Μία συνταγή που προτείνει στους επισκέπτες της, η Rodos Food News

Υλικά για 4 άτομα

  • 8 μανιτάρια πόρτο μπέλλο
  • 4 ντομάτες μεσαίου μεγέθους κομμένες σε μικρούς κύβους (μόνο η σάρκα)
  • 200γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε μικρούς κύβους
  • ½ ματσάκι βασιλικός ψιλοκομμένος
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε τον μίσχο από το κέντρο, τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα φουρνίζουμε στους 180OC για 10 λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κύβους  ντομάτας και τους κύβους μοτσαρέλας, τον ψιλοκομμένο βασιλικό και το ελαιόλαδο, τα  αλατοπίπερωνουμε και τα ανακατεύουμε καλά.
Βγάζουμε τα μανιτάρια από τον φούρνο και τα γεμίζουμε με τα κυβάκια ντομάτας και μοτσαρέλας. Σερβίρουμε με φυλλαράκια βασιλικού.