Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Προβληθείτε σε εμάς

Προβληθείτε σε εμάς

Η RodosFoodNews σας παρέχει την δυνατότητα να προβληθείτε στις ηλεκτρονικές της σελίδες, για την καλύτερη προβολή της επιχείρησής σας. Μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο ευρύ κοινό της εφημερίδας μας, το οποίο συνεχώς αυξάνεται με αναγνώστες τους εραστές και τους επαγγελματίες της γαστρονομίας!

Μπορείτε αν επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορους τρόπους για την καλύτερη διαφήμιση της επιχείρησης σας. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε το ετήσιο πακέτο συνεργασίας με την εφημερίδα μας, στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε την επιχείρηση σας στην κατηγορία την οποία ανήκει, με το φωτογραφικό αλλά και το εταιρικό σας προφίλ. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για την δημοσίευση οποιουδήποτε επιχειρηματικού σας νέου θέλετε να δημοσιευθεί στις σελίδες μας, το οποίο κινείται πάντα στη σφαίρα της γαστρονομίας. 

Επίσης, σας δίνουμε τη δυνατότητα να ενισχύσετε τη διαφήμιση και την προβολή σας με banners σε προκαθορισμένα σημεία της ιστοσελίδας μας, όπου μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια αλλά και τη θέση που εσείς επιθημείτε. 

Τέλος, σας δίνουμε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε βίντεο σε ειδικά σημεία της εφημερίδας μας αλλά και στο κανάλι μας στο YouTube. Το προωθητικό αυτό βίντεο μπορεί να είναι δικής σας παραγωγής αλλά επίσης σας παρέχουμε και τη δημιουργία του με το αντίστοιχο κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά
Χρήστος Λάπας: 6930527333