Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Pie Pantou, η λεπτή πίτα Ρόδου της γιαγιάς Τσαμπίκας

Pie Pantou, η λεπτή πίτα Ρόδου της γιαγιάς Τσαμπίκας

RFN

Μένοντας πιστοί στην πρώτη συνταγή της λεπτής πίτας Ρόδου που δημιουργήθηκε περίπου το 1960, 55 χρόνια μετά διατηρείται η ίδια συνταγή και η Pie Pantou χρησιμοποιεί τις πιο αγνές πρώτες ύλες, ενώ προσπαθεί να εξελίξει την λεπτή πίτα της Ρόδου και να σας την παρουσιάσει σε όλες τις πιθανές εκδοχές της.

Η λεπτή πίτα Ρόδου της γιαγιάς Τσαμπίκας έχει μπει ήδη σε αρκετά σημεία πώλησης σε καταστήματα του νησιού και της υπόλοιπης Ελλάδας και μπορεί να σας «λύσει» τα χέρια σε κάθε γεύμα της ημέρας, ξεκινώντας σαν βάση για ένα πλούσιο πρωινό, συνεχίζοντας με ένα snack με αλλαντικά ή τυριά της αρεσκείας σας, και φυσικά μπορεί να αντικαταστήσει ή να συνοδεύσει τα αρτοσκευάσματα στο γεύμα ή το δείπνο σας. Η λεπτή γεύση της, όπως και η εμφάνισή της, μπορούν να γίνουν ένα πολυχρηστικό εργαλείο για τον φοιτητή, την νοικοκυρά ή τον chef, αξιοποιώντας την ο καθένας με την φαντασία του και τις γνώσεις του με πολλούς τρόπους!

Η νέα χρηστική αξία της λεπτής πίτας εκτείνεται και στην ζαχαροπλαστική, καθώς έμπειροι ζαχαροπλάστες έχουν ήδη παρουσιάσει εξαιρετικά γλυκίσματα με την λεπτή πίτα της Ρόδου. Η μεγάλη δυναμική της πίτας αποτυπώνεται στον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και στον μηδενικό βαθμό παρασκευαστικής δυσκολίας για οποιοδήποτε αλμυρό ή γλυκό έδεσμα… Έτσι κι αλλιώς, η λεπτή πίτα της Ρόδου πάει παντού!

Βρείτε τη σελίδα και στο Facebook: Λεπτή Πίτα Ρόδου της Γιαγιάς Τσαμπίκας

Εταιρικό Προφίλ: 
Προϊόντα Ζύμης