Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

Κρεοπωλείο Σταθμός

Κρεοπωλείο Σταθμός

RFN

Στην οδό Αποστόλου Παύλου 45, από το 2008 το κρεοπωλείο «Σταθμός Κρέατος» βρίσκεται στην υπηρεσία της γειτονιάς για πλούσια και γευστικά γεύματα. Η οικογένεια Κάτρη έχει επενδύσει στην γρήγορη και καλή εξυπηρέτηση, με γνώμονα την ποιότητα και τον σεβασμό στον χρόνο και τα χρήματα της νοικοκυράς, αλλά και στις ανάγκες του εμπορίου χονδρικής.

Ο «Σταθμός Κρέατος» διαθέτει πιστοποίηση ISO και διαθέτει κρέας άριστης ποιότητας από την ντόπια αγορά, και όχι μόνο, σε πολύ καλές τιμές! Το παρασκευαστήριο του Σταθμού σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία ιδεών και συνταγών, που σας απαλλάσσουν από χρονοβόρες προετοιμασίες και σας χαρίζουν μοναδικές γεύσεις. Απλά, μπείτε και ρωτήστε «Τι υπάρχει σήμερα;»

Στον «Σταθμό Κρέατος», εκτός από εξαιρετικής ποιότητας κρέατα, θα βρείτε και παρασκευάσματα όπως γλειφιτζούρια και πλεξούδες από πανσέτα, κεμπάπ, μαριναρισμένα spare ribs, ρολά, τηγανιά, γύρο, μπιφτέκια γεμιστά και πολλά άλλα, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε συνοδευτικές σάλτσες και dressings, και πολύ καλό φασόν κρασί! 

Εταιρικό Προφίλ: 
Κρεοπωλείο