Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Θαλασσινός Κήπος

Θαλασσινός Κήπος

RFN

Η δραστηριότητα της επιχείρησης “Kamiros Fish” ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1996 με το πρώτο κατάστημα στην οδό Κνίδου & Λαοδικείας στη Ρόδο, με αντικείμενο την πώληση νωπών και κατεψυγμένων ψαριών. Προμήθευε ταβέρνες και εστιατόρια, και σιγά-σιγά επεκτάθηκε στα ξενοδοχεία και την τροφοδοσία σκαφών. Πάντα όμως είχε μύριο μέλημα την λιανική πώληση και τις ευχαριστημένες νοικοκυρές, προσπαθώντας πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την διευκόλυνσή τους.

Η “Kamiros Fish” προσφέρει τα προϊόντα της καθαρισμένα και τεμαχισμένα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Αυτός είναι ο λόγος που τον φεβρουάριο του 2001 δημιουργήθηκε ο «Θαλασσινός Κήπος», το νέο κατάστημα λιανικής πώλησης στη Λεωφόρο Καλλιθέας 4, ώστε να σας περιποιηθεί σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο όπως σας αξίζει.

Η δραστηριότητα της επιχείρησης στο χώρο μεγάλωσε και δημιούργησε ένα αξιόλογο πελατολόγιο σε όλους τους τομείς, χονδρικής και λιανικής πώλησης, τροφοδοσία σκαφών, κρουαζιερόπλοιων και ξενοδοχειακών μονάδων κάθε μεγέθους. Το 2005 δημιουργήθηκε η εταιρεία «Δεληγιαννάκης Στ – Μαυρουδάκη Δ ΟΕ», η οποία σήμερα συνεχίζει αυτή την παράδοση και τροφοδοτεί πολλά νησιά, όπως η Σύμη, η Χάλκη, Το Καστελόριζο κα. Η συνεχής επέκταση στηρίζεται στην προσπάθεια για καινοτομία και εξυπηρέτηση που σκοπό έχουν την βελτίωση της επιχείρησης και την δική σας ικανοποίηση.

Ο Θαλασσινός Κήπος υπόσχεται να προσπαθεί πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς και να είναι κοντά σας με ό,τι καινούριο!
 
Τα Προϊόντα

  • Φρέσκα ψάρια( όλων των ειδών)
  • Μαλακοειδή (σουπιές, οκταπόδια, καλαμάρια φρέσκα και κατεψυγμένα οκταπόδια και καλαμάρια u3,3/6,6/10 Ινδιών, καθώς και καλαμάρια νοτίου αφρικής μ,l,xl).
  • Γαρίδες (φρέσκες & κατεψυγμένες ατλαντικού όλα τα μεγέθη & είδη).
  • Οστρακοειδή φρέσκα (μύδια ,κυδώνια, αχιβάδες, στρείδια, χτένια, πεταλίδες κοχλιούς, φούσκες, φουσκόγαλο & πίνες).
  • Αλίπαστα (κολιός, σαρδέλες, αντζούγιες, ρέγγες, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, μπρικ, χαβιάρι, καπνιστός σολομός, σκουμπρί καπνιστό κ.α).
  • Οστρακόδερμα (αστακούς, καβούρια, καβουροδαγκάνες, βασιλικά καβουροπόδαρα, βασιλικές καβουροδαγκάνες, καραβίδες κ.α)
  • Κατεψυγμένα κρέατα (κοτόπουλο φιλέτο, παϊδάκια αρνίσια, σπάλες, κότσι κ α).
  • Μεγάλη ποικιλία ξενοδοχειακών προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 
Εταιρικό Προφίλ: 
Ιχθυοπωλείο