Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Tsimas Seafood Delicatessen

Tsimas Seafood Delicatessen

RFN

Το εργαστήριο Tsimas Seafood Delicatessen δραστηριοποιείται στην μεταποίηση Μεσογειακών αλιευμάτων και προσφέρει μοναδικές γεύσεις που αναδεικνύουν την προέλευσή τους, και μετατρέπουν κάθε άνθρωπο που τις δοκιμάζει σε πρεσβευτή του τόπου μας.

Ο κ. Μιχάλης Γεωργουδιός μεγάλωσε πάνω στο καΐκι του παππού του, και από πολύ νωρίς άρχισε να μαθαίνει για τη θάλασσα και τους καρπούς της. Ως chef με εμπειρία από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά κυρίως με βαθιά και ολοκληρωμένη γνώση του αντικειμένου της μεταποίησης, αλλά και των προοπτικών του κλάδου, δημιούργησε το εργαστήρι του για να προσφέρει σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και super market, προϊόντα που είναι ανταγωνιστικά στην τιμή, και αξεπέραστα στην ποιότητα.

Οι χώροι του εξειδικευμένου εργαστηρίου, με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό δέκα ατόμων, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε ότι ξέρετε για την καθαριότητα και την οργάνωση. Διαθέτει πιστοποιήσεις HAACP και ISO 22000, και συσκευάζει μαριναρισμένο γαύρο, αντζούγια, χαβιάρι, πεταλίδα, πίνα, σκουμπρί, και πολλούς ακόμα καρπούς της δικής μας θάλασσας επεξεργασμένους με φυσικό αλάτι.

Εταιρικό Προφίλ: 
Μεταποίηση - Συσκευασία & Εμπορία Αλιευμάτων