Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Coffeeplus

Coffeeplus

RFN

εδώ για εσάς

Η επιχείρηση
Η Coffeeplus ιδρύθηκε το 1997 από ανθρώπους με πάθος για τον χώρο του καφέ.
Με την συνέπεια αλλά και την διαρκή επαφή με την αγορά έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο παροχής καφέ και συναφών ειδών σε όλο το Βορειοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Με αποκλειστική αντιπροσώπευση για τους νομούς Σάμου, Μυτιλήνης και Δωδεκανήσων της  Mondelez Hellas στον τομέα του Ba.Re.Ca αλλά και άλλων διεθνών οίκων στον τομέα του Ho.Re.Ca, όπως Emmepi Dolci, Italian Beverage, Univerciok, και Drink me Chai, Royal Drinks, Bradleys Tea θεωρείτε μία από τις πιο ταχύς αναπτυσσόμενες  εταιρείες προώθησης, πώλησης και προβολής προϊόντων στην Ελλάδα.

Τι προφέρουμε
Προώθηση, διανομή, πώληση, εκπαίδευση προσωπικού και τεχνική υποστήριξη όλων των ειδών από το ευρύ φάσμα του καφέ και συναφών ειδών καθώς επίσης και υλικών κοκτέιλ σε επαγγελματίες του χώρου.
 
Η αγορά μας
Η αγορά που δραστηριοποιούμαστε διαθέτει μία ευρεία  γκάμα από ανταγωνιστικά προϊόντα στον τομέα μας καθώς επίσης και ανταγωνιστικές εταιρείες στις περιοχές μας.
Καμία όμως δεν έχει την αποκλειστική εξειδίκευση στον τομέα του καφέ & συναφών ειδών και κοκτέιλ όπως επίσης και τόσο μεγάλο ιδιόκτητο δίκτυο απευθείας πώλησης στον πελάτη που διαθέτουμε με υποκαταστήματα σε Σάμο, Μυτιλήνη, Κω και Ρόδο.
Το πελατολόγιο μας αποτελείτε με πάνω από 1.200 ενεργούς πελάτες από Ξενοδοχεία και Ξενοδοχειακές Αλυσίδες, καφετέριες, κυλικεία, καντίνες, beach bar, πισίνες και κάθε είδους θεματικά πάρκα, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, μουσεία και εστιατόρια.
Οι πελάτες, μας προτιμούν και παραμένουν σε εμάς κυρίως για την εξειδίκευση η οποία και τους παρέχει ευρύ γκάμα προϊόντων, άμεση παράδοση, ανταγωνιστικές τιμές, παροχή παγίων (μηχανές καφέ, μπλέντερ, μηχανές γρανίτας κλπ), πλήρη τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού τους, εκπαίδευση προσωπικού για τον σωστό τρόπο παραγωγής / συντήρησης των προϊόντων και τέλος προωθητικές ενέργειες των καινούργιων προϊόντων μας με αύξηση πωλήσεων των πελατών μας.

Η δομή της εταιρείας
 
Εγκαταστάσεις - Υποδομές
Οι εγκαταστάσεις που έχουμε έως και σήμερα περιλαμβάνουν αποθήκες / γραφεία / show room σε Σάμο, Μυτιλήνη, Κω και Ρόδο.
Σε κάθε σταθμό υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου γίνεται δειγματισμός των προϊόντων μας,  εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας και το προσωπικό τους στη σωστή παραγωγή και συντήρηση των προϊόντων μας.
Τα υπόλοιπα μικρά νησιά εξυπηρετούνται από τον πλησιέστερο σταθμό, βάση ακτοπλοϊκής σύνδεσης. Για παράδειγμα από την Σάμο καλύπτουμε τα νησιά της Ικαρίας, Πάτμου και Φούρνους. 
 
Πωλητής – Barista
Η εταιρεία μας έχει σε κάθε σταθμό από έναν έως και τρεις πωλητές οι οποίοι γνωρίζουν άριστα τα προϊόντα και τις σωστές αναλογίες χρήσης, παρέχοντες υψηλή ενημέρωση και προώθηση όλων των προϊόντων της Coffeeplus, ισχυροποιώντας την τοπική προώθηση και ανάπτυξη.
 
Τεχνική υποστήριξη
Η εταιρεία μας έχει σε κάθε σταθμό έναν άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό ο οποίος εκτός του ότι παρέχει άμεση αποκατάσταση ζημιών για κάθε πρόβλημα που προκύπτει στον εξοπλισμό περνάει από τα σημεία κάθε δεκαπέντε ημέρες για την σωστή συντήρηση μηχανής και μύλου άλεσης έτσι ώστε να προλαμβάνουμε τις βλάβες αλλά και να ελέγχουμε την σωστή χρήση τους από τους συνεργάτες μας. 
 
Διανομή Προϊόντων
Κάθε σταθμός έχει από ένα έως τρία αυτοκίνητα διανομής για καθημερινά δρομολόγια βάση προγράμματος που καλύπτει επαφή με τους πελάτες τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα τον χειμώνα και καθημερινά το καλοκαίρι.
Ο σκοπός της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και δυνατότητα παροχής προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς.

Facebook: Coffeeplus

Εταιρικό Προφίλ: 
Aντιπροσωπείες & εμπόριο πρώτων υλών