Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Caterplus

Caterplus

Rodos Food News

Ηγετική θέση στις αντιπροσωπείες-διανομές-τροφοδοσία!

Η ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ.& ΣΙΑ ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο Caterplus, είναι μια σύγχρονη και εμπορική εταιρία, με πολυετή επιτυχή και δυναμική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο εισαγωγής και διακίνησης τροφίμων και πρώτων υλών αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής. Ιδρύθηκε το 2001 και είναι συνέχεια της ατομικής εταιρίας Γ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, η οποία ξεκίνησε τις εμπορικές της δραστηριότητες στη Ρόδο το 1989. Από το 2003 στεγάζεται σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις 3000 τ. μέτρων και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000:2005.

Αντιπροσωπεύει, εισάγει και διανέμει ποιοτικά άριστα προϊόντα, των μεγαλύτερων και πλέον επώνυμων εταιριών παραγωγής-εμπορίας, (νωπών, κατεψυγμένων και ξηρού φορτίου) τροφίμων που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία. Δραστηριοποιείται στη Ρόδο και στην ευρύτερη περιοχή της Δωδεκανήσου.

Σήμερα, μετά από συνεχή προσπάθεια για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής, με αυτοκίνητα ψυγεία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την διακίνηση τροφίμων, με ικανά στελέχη που διαθέτουν τεχνογνωσία και γνώση της αγοράς και με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών όλων ανεξαιρέτως των επαγγελματιών-πελατών, έχει κατορθώσει να αποτελεί έναν από τους βασικότερους προμηθευτές ξενοδοχείων, εστιατορίων, snack bar, catering, καφέ, κυλικείων, αρτοποιείων, ζαχαροπλαστείων, super markets, mini markets, κ.α.

Η αποτελεσματικότητα και η ικανοποίηση των πελατών μας, είναι οι πρωταρχικοί στόχοι της εταιρείας και με όραμα την διαρκή βελτίωση και οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, κάνει την διαφορά στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού. 

Facebook : Caterplus

Εταιρικό Προφίλ: 
Aντιπροσωπείες & εμπόριο πρώτων υλών