Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Ζαχαροπλαστείο Μίλτος

Ζαχαροπλαστείο Μίλτος

RFN

Γεύση Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο

Ο Μίλτος Σταματίδης ήρθε στη Ρόδο από την Θεσσαλονίκη και τον Νοέμβριο του 2001 άνοιξε το ζαχαροπλαστείο του στην οδό Καναδά 107. Πρόκειται για ένα από τα λίγα ζαχαροπλαστεία στο νησί μας με πιστοποίηση HACCP, το οποίο προσφέρει περισσότερα από 150 προϊόντα, μεταξύ των οποίων, φυσικά, είναι τα εξαιρετικά τρίγωνα πανοράματος.

Ο «Μίλτος» έχει καθιερωθεί στην τοπική αγορά και συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη στις γλυκές γεύσεις με καλές συνταγές, άριστα υλικά και μεράκι για την δουλειά του. Αναζητά συνεχώς νέες ιδέες και μεθόδους παρακολουθώντας σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συμμετέχει ενεργά και σε φιλανθρωπικές δράσεις του τόπου μας. Η αναγνώριση του Μίλτου Σταματίδη δεν προέρχεται μόνο από τους πελάτες του, αλλά και από τους συναδέλφους του, καθώς έχει διακριθεί με το βραβείο καλλιτεχνικής ζαχαροπλαστικής νέων το 1997.

Στο ζαχαροπλαστείο «Μίλτος» έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις συνταγές του Μίλτου Σταματίδη που υλοποιούνται με τα καλύτερα υλικά από την εγχώρια και την Ιταλική αγορά, ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε και από την έκπτωση 5% που παρέχει η συμμετοχή του στο πρόγραμμα “Επιστροφή” της Eurobank.

Facebook: Ζαχαροπλαστείο Μίλτος - Ρόδος