Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Το Κελάρι του Κώστα

Το Κελάρι του Κώστα

RFN

Το Κελάρι του Κώστα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξυπηρετεί την αγορά της Ρόδου για περισσότερα από 25 χρόνια. Βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Υδραίου 56, και σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία αλκοολούχων ποτών αλλά και των διάφορων συνοδευτικών.

Για τους επιχειρηματίες του νησιού, το κελάρι του Κώστα αποτελεί one-stop-service, αφού μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους τόσο στα αλκοολούχα ποτά, όσο και στους χυμούς, τα αναψυκτικά, τους ξηρούς καρπούς, ακόμα και στα ποτήρια, με προϊόντα υψηλής ποιότητας και σε καλές τιμές!

Για τους καταναλωτές, η οικογένεια Κώστα έχει δημιουργήσει έναν εξεζητημένο κατάλογο ποτών, κρασιών και άλλων ειδών, οποίος μάλιστα περιέχει και αποκλειστικότητες, όπως για παράδειγμα τα κρασιά του κτήματος Πυργάκη και τα παραδοσιακά βιολογικά προϊόντα από τη «Ρόδια Γη». Στην κάβα υπάρχει επίσης ειδικό ψυγείο, για το κρασί, τη βότκα ή άλλο ποτό που το προϋποθέτει για άμεση κατανάλωση, αλλά και πολυχρηστικές συσκευασίες και πακέτα δώρων, αντί για τα συνηθισμένα καλάθια!

Βρείτε την σελίδα στο Facebook: Τo Κελάρι του Κώστα