Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Rodi Pure Deli

Rodi Pure Deli

RFN

Πάνω στην επαρχιακή οδό Ιαλυσού-Καταβιάς, στο χωριό Θεολόγος, θα βρείτε το Rodi Pure Deli. Ο Αλέξανδρος Πασσάλης και η οικογένειά του δημιούργησαν ένα φιλόξενο χώρο, που θα σας ενθαρρύνει να φτιάξετε μεγάλες παρέες και να περάσετε εκεί ποιοτικό χρόνο.

Στο Rodi Pure Deli γίνονται κάθε Κυριακή εκδηλώσεις γευσιγνωσίας ελαιολάδου, και ενίοτε παρουσιάσεις κρασιών από τοπικούς παραγωγούς. Καρδιά του deli είναι ο ξυλόφουρνος -ιδέα του πατέρα του Αλέξανδρου, Νίκου – από τον οποίο βγαίνει φρέσκο ψωμί, μπρουσκέτες, πίτσες και ζυμαρικά. Μπορείτε να δοκιμάσετε το πλούσιο Rodi breakfast, με κρουασάν, μπαγκέτες και διάφορα snacks, αλλά και τις πίτσες ναπολιτάνικου τύπου με φρέσκα και αγνά υλικά που η φήμη τους έχει ήδη φτάσει στην πόλη της Ρόδου.

Στον κατάλογο του Rodi Pure Deli θα βρείτε και μια προσεγμένη λίστα κρασιών που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Αλέξανδρος. Η λίστα περιέχει Emery, CAIR, Kounakis, Kikones, Gofas και άλλες ετικέτες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας σε γεύσεις και αρώματα, αλλά και σε κόστος. Θα εκτιμήσετε σίγουρα την προσοχή στην λεπτομέρεια, καθώς κάθε κρασί σερβίρεται σε κατάλληλο ποτήρι, ενώ η λίστα είναι εναρμονισμένη με τον υπόλοιπο κατάλογο. Στο Rodi Pure Deli έχετε την ευκαιρία να δείτε και να μάθετε κάτι διαφορετικό!