Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Στάνη

Στάνη

RFN

Η απλή συνταγή μιας μεγάλης παράδοσης

Το ζαχαροπλαστείο «Στάνη» αποτελεί ένα από τα λίγα παραδείγματα του νησιού μας, του οποίου οι ρίζες φτάνουν στα χρόνια πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Ιμπραήμ Σαρρή Χασάν ξεκίνησε με ένα κατάστημα στην παλιά πόλη της Ρόδου όπου εμπορευόταν γάλα. Το 1952 πρόσθεσε το γιαούρτι, και αργότερα έγινε γνωστός για την περίφημη συνταγή του για παγωτό. Αφού η επιχείρηση πήρε την τελική εταιρική της μορφή το 1994, πλέον αριθμεί 4 εργαστήρια, 7 καταστήματα, προσωπικό 85 ατόμων και έχει επεκταθεί στην αρτοποιία και σε αναρίθμητες ιδέες για πάστες, γλυκά ταψιού, σφολιάτες και τούρτες.

Με άξονα την σταθερή και άριστη ποιότητα πιστοποιημένη τόσο με ISO όσο και με HACCP, ανεξαρτήτως κόστους, των πρώτων υλών από την εγχώρια και την ευρωπαϊκή αγορά, και με σεβασμό στον πελάτη, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, το ζαχαροπλαστείο «Στάνη» σας προσφέρει πληθώρα επιλογών σε εξαιρετικές γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές.

Τις πρώτες θέσεις στη λίστα των προϊόντων της Στάνης έχουν, φυσικά, οι οικογενειακές συνταγές του παγωτού και του μουχαλεμπί. Η επιχείρηση συμμετέχει κάθε χρόνο σε εκθέσεις ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα προϊόντα της φτάνουν μέχρι τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, ενώ παρουσιάζει και σημαντική κοινωφελή δράση, ανοίγοντας τις πόρτες τις σε σχολεία για εκπαιδευτικές εκδρομές και συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές αποστολές με αθλητικές ομάδες, διάφορα ιδρύματα και το ορφανοτροφείο της Ρόδου.

Κεντρικό Κατάστημα και Λογιστήριο:
Αγίας Αναστασίας 28, Ρόδος

Υποκαταστήματα:

  • Κωνσταντινουπόλεως και Λισσαβώνος, Ροδίνι
  • Λεωφ. Ηρακλειδών (εμπορικό κέντρο Rhodesisland), Ιξιά
  • Μιχαήλ Πετρίδη 38Α, Ρόδος
  • Φιλερήμου 12 & Θ. Σοφούλη 2, Ιάλυσσος
  • Σοφοκλή Βενιζέλου 39, Ρόδος
  • Εθνικής Αντιστάσεως 33, Ρόδος