Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Raki & Roll

Raki & Roll

Rodos Food News

To μοντέρνο κουτούκι της πόλης!

Με ένα γνωμικό από τον Ξυλούρη στον μαυροπίνακα, «Ο άνθρωπος δεν θέλει πολλά για να ‘ναι ευτυχισμένος. Φτάνει να χει δυο τρεις φίλους να τον αγαπούνε πραγματικά, και χρήματα τόσα για να μπορεί να τους κερνά», αυτή η εκσυγχρονισμένη έκδοση κουτουκιού, αποτελεί το ιδανικό μέρος συνάντησης φίλων και συνεργατών.  Το μαγαζί φτιάχτηκε από την αρχή με προσωπική εργασία της οικογένειας ακόμα και στο κατασκευαστικό τομέα, με αγάπη και μεράκι για την παράδοση ώστε να αποδώσει την μοντέρνα εκδοχή ενός μεζεδοπωλείου. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κάθε γωνία του έχει επιμεληθεί με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Στο μενού του θα συναντήσουμε «πειραγμένες» κλασσικές συνταγές με προέλευση από όλα τα μέρη της Ελλάδος σε μια προσπάθεια να παντρέψουν τις γαστρονομικές παραδόσεις σε ένα πιάτο. Το ύφος της κουζίνας ποικίλει ανάλογα με τα υλικά που προσφέρει κάθε εποχή καθώς  το μαγαζί με στόχο την εξέλιξη και την διαφοροποίηση αλλάζει το μενού του σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσφέροντας μας το στοιχείο της ανατροπής.

Ο chef Άρης Νικολάου δημιουργεί πιάτα που ανακαλούν θύμισες της οικείας  ποιοτικής μαγειρικής της μαμάς, μέσα από την παρουσίαση του σήμερα.  Το Raki & Roll βραβεύτηκε ως το καλύτερο μεζεδοπωλείο από το Choice Magazine για το 2015.

Σε αυτό το ξεχωριστό μαγαζί, με την ζεστή και φιλόξενη ομάδα του θα νιώσεις αμέσως σαν το σπίτι σου και θα θέλεις να το κάνεις στέκι σου. Φιλοξενεί live που θα σου κρατήσουν όμορφη συντροφιά, αγαπάει ροκ, έντεχνα αλλά και ρεμπέτικα και παραδοσιακά ακούσματα, ανάλογα την ώρα και την  περίσταση. Έχει κάτι ιδιαίτερο σε ποιότητα και χαρακτήρα και μια επίσκεψη οποιαδήποτε καθημερινή από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ σίγουρα θα σε ικανοποιήσει.