Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Δροσουλίτες

Δροσουλίτες

RFN

Τους γνωρίζετε τους Δροσουλίτες… Στην ακτή Μιαούλη από τον Μάιο του 2008, οι Δροσουλίτες ειδικεύονται στο να φτιάχνουν παρέες! στο να μετατρέπουν τα πολλά μικρά τραπέζια, σε ένα μεγάλο.

Ο Δημήτρης Νταβιγλάκης μετέφερε την επιχείρησή του στην οδό Αλεξάνδρου Διάκου 5, όπου ο μεγαλύτερος χώρος μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους φίλους, χωρίς όμως να αλλάζει την φιλοσοφία του. Στο νέο χώρο οι Δροσουλίτες προσφέρουν τις σταθερές παραδοσιακές Κρητικές και τοπικές συνταγές, παρασκευασμένες από αγνά και φρέσκα υλικά, μαγειρεμένες αποκλειστικά με ελαιόλαδο!

Η ανοιχτή κουζίνα βγάζει μπουμπουριστούς χοχλιούς, σαρικοπιτάκια, αμπελόφυλλα, σύγλινες ομελέτες και πολλούς ακόμα εκλεκτούς μεζέδες, οι οποίοι όμως δεν είναι παρά συμπλήρωμα στην ατμόσφαιρα του χώρου που καλλιεργεί τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από τον σεβασμό και το χαμόγελο.

Τους γευστικούς μεζέδες συνοδεύει η ρακί που φέρνει ο Δημήτρης από το Ηράκλειο της Κρήτης, και φυσικά η μουσική. Από το πρωί μέχρι το απόγευμα θα ακούσετε κρητικό έντεχνο, και το βράδυ θα ακούσετε κρητικό αλλά και ρεμπέτικο τραγούδι. Στους Δροσουλίτες επίσης θα βρείτε επίσης και έναν ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο, όπου  υπάρχει προσωπικό για να προσέχει τα παιδιά!