Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Impressions Restaurant

Impressions Restaurant

RFN

Στο εστιατόριο Impressions του ξενοδοχείου Boutique 5 Hotel & Spa γνωρίζουμε πως να μετατρέψουμε το κάθε γεύμα σε ένα ξεχωριστό γεγονός. Συνδυάζοντας τις μοναδικές γεύσεις του, με ζωντανή μουσική, εκλεπτυσμένη εσωτερική διακόσμηση και εντυπωσιακή θέα στον κόλπο Κιοτάρι, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα βιώσετε μια από τις καλύτερες γαστρονομικές εμπειρίες στη Ρόδο.

Στο μενού του εστιατορίου περιλαμβάνονται πιάτα εμπνευσμένα από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, πάντα με την προσωπική σφραγίδα του σεφ. Το μενού έχει επιλεγεί με προσοχή ώστε να καλύπτει όλη τη γευστική παλέτα και να ικανοποιεί κάθε επισκέπτη.

Βασιζόμενοι στη φιλοσοφία μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, δημιουργούμε τα πιάτα μας χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα εποχικά προϊόντα τοπικής προέλευσης. Ο κατάλογος των κρασιών δεν αποτελεί εξαίρεση αφού περιλαμβάνει επιλεγμένες ετικέτες από τοπικούς και διεθνείς οινοπαραγωγούς. Το εστιατόριο Impressions παρέχει τη δυνατότητα εστίασης στο δωμάτιο επιτρέποντας να ανακαλύψετε τη μαγεία ενός ρομαντικού δείπνου για δύο υπό το φως των κεριών στο δωμάτιό σας.

Το εστιατόριο Impressions με χαρά δέχεται και επισκέπτες που δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο Boutique 5. Το προσωπικό μας με μεγάλη ευχαρίστηση θα σας βοηθήσει να κάνετε κράτηση καλώντας στο τηλέφωνο 22440-39070 ή αποστέλλοντας email στο info@boutique5.gr. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας (όχι σορτς για τους άντρες, όχι σαγιονάρες) και ότι παιδιά κάτω της ηλικίας των 17 ετών δεν επιτρέπονται.