Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Romios Restaurant

Romios Restaurant

Rodos Food News

Στην ειδυλλιακή Παλιά Πόλη της Ρόδου βρίσκεται το εστιατόριο Ρωμιός που αντλεί την έμπνευση του από τον «Ρωμιό» που έφερε την αναγέννηση στον Μεσαίωνα.

Εδώ και 15 χρόνια το εστιατόριο ξεκίνησε την επιτυχημένη διαδρομή του στο χώρο της εστίασης στην οδό Σοφοκλέους 15 στην Παλιά Πόλη.  Υπό την καθοδήγηση της Σιλουανής Βλάχου καθώς και της νέας γενιάς, το εστιατόριο συνεχίζει να παραμένει μια σταθερή και αναλλοίωτη παρουσία στο χώρο της καλής, παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, διατηρώντας μια ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις  των πιστών πελατών του ενώ κερδίζει ολοένα και νέους ευχαριστημένους πελάτες.

Χωρίς να παρεκκλίνει από τις παλιές πατροπαράδοτες συνταγές έχουν προσθέσει και κάποιες νέες δελεαστικές γεύσεις σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν  κάθε πελάτη.
Πρόσφατα το εστιατόριο εντάχθηκε στο δίκτυο Aegean Cuisine,ενός δικτύου που φημίζεται για την φιλοξενία μόνο ποιοτικών μαγαζιών εστίασης. Κοντά μας από τις 23 Μαρτίου και καθημερινά μας περιμένουν στο πρόθυμο και ειδυλλιακό τους περιβάλλον να μας τέρψουν και να μας  γνωρίσουν την καλή τους κουζίνα.
 
Γιατί μόνο η ποιότητα κάνει αληθινούς φίλους.