Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Ιπποτικόν

Ιπποτικόν

RFN

Το εστιατόριο «Ιπποτικόν» βρίσκεται στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, δημιουργήθηκε το 1998 από την οικογένεια Μητσινιώτη, και πλέον έχει περάσει στα χέρια του υιού, Νίκου. Το κτίριο οικοδομήθηκε πριν από 500 χρόνια και χρησιμοποιήθηκε σαν κατοικία από κάποιον Ιππότη του Τάγματος των Ιωαννιτών.

Η χαρακτηριστική του διακόσμηση και η ατμόσφαιρα που αποπνέει συνολικά θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές… Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο ταξίδι που σας υπόσχεται το «Ιπποτικόν»! Φρέσκα ψάρια, ντόπια κρέατα και ντόπια κρασιά συνθέτουν ένα μενού που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις παραδοσιακές μας συνταγές και την ποιότητα των πρώτων υλών.

Επισκεφθείτε το «Ιπποτικόν» για τον υπέροχο χώρο του, για την άψογη εξυπηρέτηση και για τις μοναδικές γεύσεις του, αλλά και για κάθε κοινωνική σας εκδήλωση που θέλετε να μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας! Το «Ιπποτικόν» είναι ανοιχτό όλο το χρόνο από τις 9 το πρωί έως αργά το βράδυ, και μπορεί να διοργανώσει και να φιλοξενήσει εκδηλώσεις όπως κοπές πίτας, βαφτίσια και δεξιώσεις γάμων, στις οποίες μάλιστα θα απολαύσετε και μια ξεχωριστή βόλτα με ιππήλατη άμαξα στην Μεσαιωνική Πόλη!

Βρείτε το εστιατόριο και στο Facebook: The Ippotikon Restaurant