Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Αλέξης 4 Εποχές

Αλέξης 4 Εποχές

RFN

Στο εστιατόριο «Αλέξης 4 Εποχές»,  σε ένα εντυπωσιακό κτίριο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στο κέντρο της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, με την υπογραφή του δημιουργού της ξακουστής ψαροταβέρνας «Αλέξης», Κατσιμπράκη Κωνσταντίνου, σας περιμένει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Σε ένα δροσερό και φιλόξενο κήπο τριών επιπέδων χωρητικότητας τετρακοσίων ατόμων και στις ζεστές εσωτερικές λιθόκτιστες αίθουσες χωρητικότητας 70 και 150 ατόμων, η οικογένεια Κατσιμπρακη δημιούργησε έναν μοναδικό συνδυασμό μοντέρνας απλότητας και κομψής πολυτελείας.

Τα γήινα, θερμά χρώματα κυριαρχούν, τα πολυάριθμα πολύχρωμα λουλούδια τοποθετημένα σε πολλά σημεία  στο χώρο και τα σιντριβάνια σκορπούν λεπτές πινελιές και θυμίζουν Κήπο της Εδέμ. Μια ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε μεσαιωνική εποχή, και έχοντας ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα μεσογειακού πολιτισμού, ισορροπεί μεταξύ λεπτών αντιθέσεων, δίνοντας ως αποτέλεσμα έναν αληθινά elegant χώρο. Το ανανεωμένο μενού ελληνικού χαρακτήρα γεμάτο χρώματα και αρώματα είναι εξίσου εντυπωσιακό, με μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά και μεζέδες, πλούσιες σαλάτες και κυρίως πιάτα με βάση το ψάρι το κρέας και τα θαλασσινά. Λαχταριστά ολόφρεσκα σπιτικά γλυκά, θα ολοκληρώσουν ιδανικά τη γαστρονομική σας απόλαυση, ενώ το κελάρι μας σας προσφέρει δεκάδες επιλογές για μια ποιοτική οινική εμπειρία.

Η φιλοσοφία των πιάτων είναι απλή και πολύ δουλεμένη: διατήρηση της γαστρονομικής παράδοσης σε διαφορετική εκδοχή με τα πιο εκλεκτά ποιοτικά υλικά, διαλεγμένα προσεκτικά από πολλές περιοχές της ελληνικής θάλασσας και γης, – πολλά από τα οποία είναι προϊόν βιολογικής καλλιέργειας της ίδιας της οικογένειας Κατσιμπράκη – και κλασικές συνταγές σε μοντέρνα εκτέλεση  για ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Στο εστιατόριο «Αλέξης 4 Εποχές»  θα ζήσετε την εμπειρία της αληθινής  μεσογειακής κουζίνας, απολαμβάνοντας την γευστική του πανδαισία στον πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο του.

Μπορείτε επίσης να εμπιστευθείτε την πολυετή εμπειρία του «Αλέξης 4 εποχές» για την οργάνωση του γάμου σας, αλλά και κάθε άλλης εορταστικής περίστασης, στον υπέροχο κήπο χωρητικότητας 350 ατόμων, και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!