Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Yannis Bar

Yannis Bar

RFN

Το Yannis Bar είναι το υπ’ αριθμόν ένα σημείο συνάντησης στην Λίνδο της Ρόδου! Μπορείτε να καθήσετε στο Yannis Bar και να ρεμβάσετε σε ένα από τα τραπέζια του εξωτερικού του χώρου, χαζεύοντας τον κόσμο που περνά από τα υπέροχα σοκάκια του χωριού και απολαμβάνοντας δροσιστικά cocktails ή κάποιο από τα πιάτα που έχει επιμεληθεί ταλαντούχα ομάδα chef ειδικά για το Yannis Bar.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον εσωτερικό του χώρο, όπου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα ικανοποιήσει τις γαστριμαργικές σας επιθυμίες, ενώ απολαμβάνετε τις μουσικές επιλογές του DJ από chill out, rock, house και reggae. Ο Νίκος και ο Κώστας Νικολέττος συνεχίζουν την παράδοση που δημιούργησε ο πατέρας τους, Γιάννης Νικολέττος, και εξελίσσουν συνεχώς τον χώρο σε ένα all day bar σύμφωνα με πρότυπα του εξωτερικού, που ενδείκνυται τόσο για ποτό, όσο και για φαγητό! Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το Yannis Bar προκειμένου να πάρετε μια γεύση ελληνικής φιλοξενίας και lifestyle.

Το bar σας προσφέρει μοναδικές συνταγές cocktail, όπως το Lasting Passion, ενώ ο Νίκος και ο Κώστας μπαίνουν με αυτοπεποίθηση και στο χώρο του φαγητού με ολοκληρωμένο μενού, πλούσια burgers με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, γευστικές σαλάτες, snacks και fingerfood. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε θεματικές μουσικές βραδιές, παρέα με τον εκλεκτό και κομψό κόσμο που έτσι κι αλλιώς προσελκύει το Yannis bar, με το fasma of electric house music set του DJ PARA-M.    

Μπορείτε να βρείτε το Yiannis Bar και στο Facebook: Yannis Bar Lindos