Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Lindos Ice Bar

Lindos Ice Bar

RFN

Το Ice Bar του νησιού βρίσκεται στη Λίνδο στην πλατεία Κρανά, και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εστίασης και διασκέδασης, με θεματικό φόντο την αντίθεση ανάμεσα στο ζεστό μας κλίμα, και σε ένα bar όπου τα πάντα είναι φτιαγμένα από πάγο!

Ο Μιχάλης Διάκουλας εμπνεύστηκε από παραδείγματα που βρήκε στην Αυστραλία και την Ταϋλάνδη, και δημιούργησε στη Λίνδο ένα από τα περίπου 50 Ice Bar στην Ευρώπη. Στον χώρο υποδοχής θα προμηθευτείτε δωρεάν την ειδική ισοθερμική ενδυμασία που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το ποτό σας και το υπέροχο περιβάλλον σε θερμοκρασία -7ο C.

Η μοναδική, κυριολεκτικά παγωμένη εμπειρία του Ice Bar εμπλουτίζεται από τον κατάλογο που προσφέρει πάνω από 100 cocktails, 110 ετικέτες βότκα και 150 ετικέτες ουίσκυ, καθώς κι από την μουσική και διάφορα events! Για να ολοκληρωθεί η μετάβαση, στον εξωτερικό χώρο του Ice Bar ο Μιχάλης έχει φτιάξει έναν πολυχώρο που λειτουργεί και ως εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, με υπέροχες συνταγές από υλικά που προέρχονται από τους δικούς του μπαξέδες! 

Βρείτε το Ice Bar και στο Facebook: Lindos Ice Bar