Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

My Greek Table with Diane Kochilas

My Greek Table with Diane Kochilas

Πηγή:www.newwinesofgreece.com

Μια νέα σειρά εκπομπών για την ελληνική κουζίνα και τις τοπικές γεύσεις ξεκίνησε τον Οκτώβριο στη δημόσια τηλεόραση των ΗΠΑ (American Public Television).

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό σε περιοχές της Ελλάδας που ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους και μια περιήγηση στην αυθεντική Ελληνική και Μεσογειακή διατροφή με οδηγό την Νταϊάνα Κόχυλα. Μέσα από την σειρά με τίτλο «My Greek Table with Diane Kochilas» η Νταϊάνα πρόκειται να «ταξιδέψει» το αμερικάνικο κοινό σε τοποθεσίες αλλά και γεύσεις της Ελλάδας, αναδεικνύοντας την ασύγκριτη ελληνική φιλοξενία.

Η σειρά «My Greek Table», αποτελείται από 13 επεισόδια ανά τηλεοπτική σαιζόν και πρόκειται να δώσει ιδιαίτερη ώθηση στην εικόνα της Ελλάδας ως γαστρονομικού προορισμού στην Αμερική. Παράλληλα, μέσα από υγιεινές και νόστιμες συνταγές, αναδεικνύεται η μεγάλη ποικιλία αλλά και ποιότητα των ελληνικών προϊόντων. Στόχος της εκπομπής είναι αφενός να καθιερώσει την Ελλάδα ως γαστρονομικό τουριστικό προορισμό στο ευρύ Αμερικάνικο κοινό και αφετέρου να συντελέσει στην αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών προϊόντων προς την Αμερική.

Η Διεπαγγελματική Αμπέλου και Οίνου είναι υπερήφανη χορηγός της νέας αυτής σειράς: 

Στα παρακάτω λινκς θα δείτε τράιλερ των τριών επισοδίων που αφορούν στο κρασί:
Meze - Wine Pairings
https://1drv.ms/v/s!AuVmosDETeI-i2eM8-xZdeB0jJHX

Red Wines

A clip from the 6th episode of the series "A Bite of Greek Red Wine"

https://1drv.ms/v/s!AuVmosDETeI-i2iBNDSH8QUT3lBm

Santorini Wine

A clip from the “Santorini” episode

https://1drv.ms/v/s!AuVmosDETeI-i2ktOPiQDbBic4UX