Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

The Last Butler

The Last Butler

Rodos Food News

«The Last Butler» House of jazz and funky spirits.
Ένα μοναδικό τύπου «speakeasy» κοκτέιλ μπαρ, στο κέντρο της πόλης του νησιού της Ρόδου! Εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης (1920-1933) στην Αμερική.

Στην εποχή της ποτο­απαγόρευσης, τα speakeasy bars ήταν πρακτικά τα μόνα μέρη όπου μπορούσες να βγεις για να πιεις ποτό. Κρύβονταν σε υπόγεια ή πίσω από μαγαζιά-βιτρίνες και το όνομά τους σήμαινε σε ελεύθερη απόδοση «μίλα ήσυχα» (για να μη μας ακούσουν ). Μετά την άρση της απαγόρευσης του αλκοόλ ο όρος εξακολούθησε να χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα μπαρ με ρετρό στιλ. 
Τα τελευταία χρόνια, στις μεγαλουπόλεις του δυτικού κόσμου, τα μυστικά μπαρ επανήλθαν ως δυναμική τάση, για να αναβιώσουν τα κλασικά cocktails της εποχής (South side, old fashion, Sidecar κ.ά. ), να διεγείρουν τη φαντασία των θαμώνων τους, καθώς και να τονώσουν την –απαραίτητη σε πολλούς– αίσθηση του exclusivity. 
 
Μεγάλες μορφές και γνωστά ονόματα της jazz μουσικής διακοσμούν τον χώρο του «The Last Butler», όπου διαθέτει άψογο vintage στυλ και ο χαμηλός φωτισμός δημιουργεί μια ατμόσφαιρα όπου σε ταξιδεύει και σε μεταφέρει σε μία άλλη εποχή! 

Οι bartenders έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχουν συνθέσει έναν ασυνήθιστο κατάλογο που προκαλεί τις αισθήσεις και κάνει την επιλογή του ιδανικού cocktail μικρή περιπέτεια. 
Επιλέξτε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων signature cocktails που το καθένα έχει τη δική του μοναδική ιστορία και μια ξεχωριστή απαράμιλλη γεύση και παρουσίαση, που θα σαγηνεύουν τον ουρανίσκο σας. Κλασσικά αλλά και νέα κοκτέιλ που ανανενώνονται κάθε εποχή,ακολουθούν και δημιουργούν τάσεις και μόδες, ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις!
 

 Εκλεπτυσμένες γεύσεις, premium ποτά, ‘ψαγμένη’ κάβα, εξειδικευμένο προσωπικό, φιλόξενο περιβάλλον ανεβάζουν την διάθεση σας. Όλα αυτά υπό τους ήχους της soul, swing, funk και φυσικά της jazz μουσικής, με βραδιές Live jazz να μαγεύουν την διασκέδασή σας. 

Καλώς ήρθατε στο «The Last Butler». ένα all day long στέκι, όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ, το ποτό και το cocktail σου, που σου προσφέρονται σε μια εκδοχή που ξεχειλίζει προσωπικότητα. Εσείς δεν έχετε παρά να αφήσετε τις αισθήσεις σας ελεύθερες και να απολάυσετε την εμπειρία.
Εκεί, στο όμορφο στενάκι του νεοχωρίου.