Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Enigma Restaurant

Enigma Restaurant

Rodos Food News

Καλώς ήλθατε στον γευστικό κόσμο του εστιατορίου Enigma! 

Το εστιατόριο Enigma βρίσκεται στην μαγευτική περιοχή Πεύκους 5χλμ από την πανέμορφη Λίνδο και 5ο χλμ από το κέντρο της Ρόδου. 

Από το 1995 με πολυετή εμπειρία στο χώρο της γαστρονομίας, με παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα και με προτεραιότητα τις Λινδιακές γεύσεις, εντυπωσιάζει και ικανοποιεί όλες τις γαστρονομικές απαιτήσεις. 

Τρεις πανέμορφοι χώροι, ο καθένας με τον δικό του χαρακτήρα, αποτελούν το Enigma Restaurant. 
Ξεκινώντας, μπαίνοντας στον πρώτο χώρο δημιουργείται η αίσθηση εσωτερικού αλλά ταυτόχρονα και εξωτερικού χώρου, με κεντρικό στοιχείο το εντυπωσιακό σιντριβάνι, που δημιουργει δροσερή ατμόσφαιρά και προσφέρει στιγμές χαλάρωσής, για να απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία του εξαιρετικού φαγητού! 

Καθώς προχωράμε, συναντάμε την πίσω βεράντα, που μας οδηγεί στην πιο γλυκιά καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, με τη δροσιά και την απόλαυση της μαγευτικής θέας της θάλασσας. 

Τελικός προορισμός στην εμπειρία του Enigma Restaurant, το επάνω επίπεδο, στο roof garden, με ανοιχτό χώρο και οροφή που ανοίγει και κλείνει, αναλόγως τον καιρό και δυο υπέροχα ξύλινα μπαλκόνια, με θέα την μαγευτική παραλία των πεύκων και τα χωριά της νότιας Ρόδου! 

Διαλέγοντας ανάμεσα στην απίστευτη ποικιλία των πιάτων του Enigma Restaurant θα μυηθούμε στα μυστικά των γεύσεων. 

Δοκιμάστε τις σπεσιαλιτέ της κουζίνας Enigma Restaurant, εμπνευσμένα από την Ελληνική και διεθνή κουζίνα. 

Σίγουρα η εμπειρία σας στο Enigma Restaurant Θα είναι αξέχαστη!