Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

4ο Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Ρόδου, στους Πεύκους!

4ο Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Ρόδου, στους Πεύκους!

Rodos Food News
Κυριακή18Σεπ 2016
Τα μέλη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ MYPEFKOS σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στο 4ο Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Ρόδου,
στους Πεύκους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγ. Νεκταρίου την Κυριακή 18η Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00όπου θα γίνει λειτουργία σε 4 γλώσσες για χάρη του Αγ. Ευσταθίου, προστάτη του τουρισμού. Θα λάβουν μέρος Πολιτιστικοί Σύλλογοι και ιδιώτες επιχειρηματίες από διάφορα χωριά της Ρόδου εκθέτοντας παραδοσιακά τοπικά προιόντα και εδέσματα όπως επίσης τοπικά χορευτικά συγκροτήματα από τη Λίνδο, τα Ποζάρ από τη βόρεια Ελλάδα, τον Πόντο και την Κρήτη για την ανάδειξη των εθίμων και του Πολιτισμού μας.
 
Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MY PEFKOS έχει ήδη προσφέρει ένα μεγάλο έργο στην τοπική κοινωνία από την ίδρυσή της το 2012.
 
Πιστεύουμε ότι το φεστιβάλ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή μας διότι αυξάνει σημαντικά τη ζήτηση προς τον προορισμό μας, τα δε οικονομικά οφέλη είναι τεράστια και μας βοηθούν να συνεχίσουμε τα έργα μας για τη βελτίωση και ανάδειξη του τόπου μας όπως επίσης και τη στήρίξη της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
 
Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρευρεθείτε μαζί με τους άλλους επίτιμους καλεσμένους των τοπικών αρχών μας σε ένα ξεχωριστό φεστιβάλ γεμάτο «Γεύσεις», «Παραδόσεις» και «Πολιτισμό».
Ευχαριστούμε θερμά εκ των προταίρων για τη συμμετοχή σας!