Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

​'Mr Troll' Beer House

​'Mr Troll' Beer House

Rodos Food News

  Εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές Pub της Αγγλίας, τις μπυραρίες της Γερμανίας, κέλτικες πινελιές και γεύσεις της Αμερικής με όλα αυτά να τα ‘ντύνει’ η ροκ και μπλουζ μουσική, θα βρείτε ότι αναζητούσατε στο νησί της Ρόδου, για να απολαύσετε καλή μπύρα, από μια τεράστια ποικιλία, μαζί με το φαγητό που της αρμόζει!

 Αυτό άλλωστε αναζητούσε και ο Δημήτρης Χαλκίτης, ο ιδιοκτήτης της mr. Troll pub, όπου σκέφτηκε να το δημιουργήσει ο ίδιος, εφόσον είδε ότι κάτι τόσο αυθεντικό έλειπε από το νησί.
Η αγάπη του για την μπύρα, το καλό φαγητό και την ροκ μουσική τον οδήγησαν στην ιδέα του mr. Troll, όπου το 2013 μαζί με τον φίλο του Νίκο Πανάγου το έκαναν πραγματικότητα στην καρδιά της πόλης.

 Διακόσμηση με στυλ και άποψη που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, χαμηλός φωτισμός και φυσικά οι απαραίτητες τηλεοράσεις για να προβάλλονται τα ματς, το Μr Troll είναι το τέλειο στέκι για καλή μουσική, άφθονη μπύρα, σε συνδυασμό με γευστικά πιάτα που σίγουρα θα σας αφήσουν πολύ ικανοποιημένους.

  Burgers, stakes, fish and chips, δροσερές σαλάτες, Bar finger food σε μικρές και μεγάλες μερίδες, πικάντικα chicken wings και άλλα συνδυαστικά πιάτα είναι μερικές απο τις γεύσεις που θα σας ροκάρουν.

 Σε κάθε παμπ που σέβεται τον εαυτό της η μπύρα αποτελεί το κέντρο του κύκλου. Βαρελίσιες και εμφιαλωμένες, ξανθιές, μαύρες και κόκκινες, lager, pilsner και weiss, Ale, Abbey, I.P.A, Rauchbier, Cider, Barley Wine, Stout, ελληνικές και εισαγωγής καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις των θαμώνων. 20 διαφορετικές ετικέτες από όλο τον κόσμο, με την έμφαση να έχει δοθεί σε χώρες όπως Σκωτία, Τσεχία, Ιρλανδία, Δανία, Βέλγιο, Αγγλία και Γερμανία. Θα βρείτε επιλογές τόσο σε μπουκάλι όσο και σε draught, αναλόγως την όρεξή σας.

Αν οι γνώσεις σου στην μπύρα είναι λιγοστές, το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και πρόθυμο να λύσει κάθε απορία σου.  

    Καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου ο Mr Troll διοργανώνει events όπως το st Patrick’s day, October fest, Halloween, Beer fest και βραδιές champions league αγγλικού στυλ .
Tα προϊόντα και η εξυπηρέτηση έχουν πολύ καλό value for money.


 
Αν δεν είναι ήδη το στέκι σας, σίγουρα θα γίνει! Cheers!

facebook: Mr.Troll @mrtrollbeer
instagram mr.troll_pub