Νέοι ορίζοντες στη γαστρονομία με υπέροχες μπρουσκέτες γεμάτες Ελλάδα!
Στη μπρουσκέτα μας χρησιμοποιήσαμε:
- Σαλιγκάρια Escargot de Crete με την πράσινη ετικέτα «Με σκόρδο και μαϊντανό».
- αγγουράκι βιολογικό κομμένο σε λεπτές φέτες σαν βάση επάνω στη μπρουσκέτα
- γιαούρτι στραγγισμένο
- γραβιέρα παλαιωμένη
- παντζάρι
Για τη διακόσμηση προσθέσαμε φρέσκο μαϊντανό και ροδέλες ψιλοκομμένο σκόρδο. Την μπρουσκέτα μας την λαδώσαμε με το λάδι από το βαζάκι μας και την ψήσαμε ελαφρώς στο γκριλ.
Καλή σας όρεξη!