Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Συνταγή: Μύδια αχνιστά απο την Άριστον Ρόδου ΑΒΕΕ

Συνταγή: Μύδια αχνιστά απο την Άριστον Ρόδου ΑΒΕΕ

Rodos Food News
Χρόνος Προετοιμασίας: 30'
Βαθμός Δυσκολίας: 2

Aν αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις, σου γράφουμε παρακάτω μια συνταγή για μύδια αχνιστά, που προτείνει η εταιρία "Ολυμπιάς" απο την Άριστον Ρόδου ΑΒΕΕ. Καλή επιτυχία!

ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ (3-4 μερίδες)

Υλικά:
• 1 kg μύδια με κέλυφος «Ολυμπιάς»
• 1 πράσινη πιπεριά
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 1 σκ. σκόρδο
• ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
• χυμό ενός λεμονιού
• μαϊντανός
• πιπέρι

Εκτέλεση:
Ψιλοκόβετε τις πιπεριές και το σκόρδο και τα σοτάρετε σε μια πλατιά κατσαρόλα με το ελαιόλαδο. Μετά από μερικά λεπτά και αφού μαλακώσουν, ανοίξτε τη σακούλα και ρίξτε τα μύδια με το κέλυφος. Κλείνετε το καπάκι και τα αφήνετε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να ανοίξουν. Στο ενδιάμεσο ανακατέψτε 1-2 φορές. Όταν ανοίξουν ρίχνετε μέσα το χυμό λεμονιού, ψιλοκομμένο μαϊντανό και άφθονο πιπέρι. Σερβίρετε τα μύδια με κέλυφος σε φαρδιά πιατέλα, περιχύνοντάς τα με το ζωμό που έχει απομείνει στην κατσαρόλα. Δε χρειάζεται αλάτι.

 ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ ΑΒΕΕ 
 

Η Άριστον Ρόδου ΑΒΕΕ από το 1987 που έκανε το ξεκίνημα της στην αγορά των προϊόντων εστίασης, μεγάλωσε την δυναμική της και κράτησε την προσήλωσή της  στις αξίες που έθεσε ως θεμέλιο στην επιχείρησή. Υψηλή ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και οικονομία.
Αυτές ήταν που καθιέρωσαν την Άριστον Ρόδου ΑΒΕΕ  στη συνείδηση των επαγγελματιών του τόπου μας και απετέλεσαν το εφαλτήριο για να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερες υποδομές, ώστε να μπορέσει να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους.

Σήμερα η ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ ΑΒΕΕ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τόπου μας και συνάμα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στον κλάδο. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων brands της εγχώριας αγοράς, τα προϊόντα των οποίων αντιπροσωπεύει με μεγάλη υπευθυνότητα.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι επαγγελματίες της εστίασης μπορούν να βρουν όλα τα προϊόντα των: Algida, McCain, PROVIL, NIKAS, CONDITO, Ekro, Danish Crown, Elivia, Silverfern, Alliance, Tomassen, Poco Loco, Κασσιδης, Αλλαντον, Εκ δομοκου, Ven Poultry, Agristo, ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε, ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Μέλισσα, Barilla, De Cecco, Πίττες Αλεξάκης, Νordic, Κikkoman, Οrien Βites, Αrdo, Αινος, Βενέτης, Svila pizza, Sushi products, ΑRISTON BRAND.
Το 2015 η Άριστον Ρόδου ΑΒΕΕ επέκτεινε ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητές της ώστε να μπορούν πέρα των επαγγελματιών και οι ιδιώτες καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στην τεράστια ποικιλία των προϊόντων μας, δημιουργώντας το Cash & Carry στο 7ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Ρόδου Λίνδου.
Άριστον Ρόδου ΑΒΕΕ:
Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ ΑΒΕΕ, στεκόμαστε δίπλα σας με σεβασμό προσπαθώντας να καλύψουμε όλες τις επιχειρηματικές σας ανάγκες και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Facebook : Άριστον Ρόδου ΑΒΕΕ